MusiK

C.V.

Festivaller

Burning Man, Distortion, Roskilde Festival, Skanderborg Festival, Himmelstorm festival, Nordic Flow Festival

Klubber & venues

Chateau Motel, Simons, TS,  Vega Natklub, Store Vega, Ideal bar, Råhuset, Train, Skråen, Mandela, Saxons, Loppen, Docken, Halvandet, Carlsberg, MulataSocial Club, Rust, Stengade 30, Basement, Bakken, Mesteren & Lærlingen, Skank, Llama, LE LE, Båstad Spa, Hip Hop Cruise/Norges båden, Copenhagen Island, Copenhagen Jazzhouse, Barbarellah, Carneval Copenhagen, Hornsleth udstilling, Royale bar (Kronprinsens fødselsdag)

Opvarmning for

Diplo, Skrillex, Roots, Snoop Doog, Suspekt, Wafande, La Barriada

Udenlands

Debasser (Malmø)
MauMau / Cafe Royal / Macarena (Barcelona)
Club 205 / Brown sugar (New York)
Burning Man (Nevada)
Kuli Alma / Radio esp / The Block (Tel Aviv)
Clube Soulbabysoul / Black Friday / Clandestino / Carneval / Joana (Rio de Janeiro)
Circus del Aire / Zizek (Buenos Aires)
Tommy beach / Brews & bongo lounge (Koh Samui, Koh Chang)
Bong spice lounge / Shanti Bar (Unawatuna)

Fast dj for

Burning Man
Distortion
Suspekt
Implement
Qvartz
Valcon
Real Dania
Kuli Alma
Llama
Yaffa

Anbefalinger

Gennem de sidste 10 år har David ikke bare været fast DJ hos QVARTZ, men også en god ven af huset. David har altid forstået at starte festen og få alle ud på dansegulvet! Han er i den grad en stor det af rammen om alle vores arrangementer - både interne og eksterne, og vi sætter alle stor pris på hans væsen, hans evner og hand musik!!

Pia Lindhage, Event koordinator, Qvartz

David Ramati, bare navnet vidner om kvalitetkompetence med et universelt Touch af genialitet! Ramatis knowhow inden for musik er som at åbne et musisk leksikon, han fylder et dansegulv med de mest øretæve indbydende numre - der er dømt instant god stemning og fest i denne mands selskab!

Toniah Petersen, danse koregraf

I 5 år i træk har David lavet himmelstorms vildeste nattefest i barteltet! Dansegulvet er på kogepunktet med hans groovy dansemusik, som ofte akkompagneret af live-percussion - det er svedigt! Stor anbefaling fra Himmelstorm Festivalen!

Himmelstorm Festival

David er intet mindre end den bedste DJ jeg kender! Han spiller så mine ben aldrig står stille. Han har spillet til flere forskellige danseevents i vores store sal, og han er fantastisk god til at skabe stemning og et flow i musikken, der holder dansegulvet levende.

Lisa Sommer, Event koordinator, Folkehuset Absalon